Aktualno
19. 4. 2022
Sestanek pridruženih partnerjev BODI SOC
več
19. 4. 2022
RASR obiskali predstavniki Primorsko-goranske županije
več
8. 4. 2022
VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING NAMENJEN IZKLJUČNO SOCIALNIM PODJETJEM
več
7. 4. 2022
PROBLEMATIKA IZOBRAŽEVANJA IN USPOSABLJANJA VOZNIKOV-STROKOVNI SIMPOZIJ
več
Arhiv>>

Sodelujmo v Evropskem tednu trajnostnega razvoja 2016 (ETTR)

12. 5. 2016

Sodelujmo v  Evropskem tednu trajnostnega razvoja 2016 (ETTR)   
         

Evropski teden trajnostnega razvoja (ETTR) poteka vsako leto od 30. maja do 5. junija. Usklajuje ga Urad Evropske mreže za trajnostni razvoj (ESDN) na Inštitutu za upravljanje trajnosti na Ekonomski fakulteti Univerze na Dunaju. Obeležuje se po vsej Evropi s ciljem za spodbujanja in promocije dejavnosti, projektov in dogodkov, ki spodbujajo trajnostni razvoj. Podrobnosti si lahko ogledate na http://www.esdw.eu/.

Evropskemu tednu trajnostnega razvoja se je lani pridružilo 29 držav  z izvedenimi  4.116 dejavnostmi. V Sloveniji je bilo v okviru ETTR organiziranih 11 dogodkov, ki si jih lahko ogledate na www.esdw.eu/search/.                                         

Letošnji Evropski teden trajnostnega razvoja ima za cilj ozaveščanje Programa za trajnostni razvoj 2030 v Evropi  in poziva k aktivnemu sodelovanju pri dejavnostih za doseganje trajnostnega razvoja, s posebnim poudarkom na cilje trajnostnega razvoja. Za več informacij o programu za trajnostni razvoj v letu 2030 in cilji trajnostnega razvoja, si oglejte spletno stran Sustainable Development Knowledge Platform.

Vabimo vas, da v ETTR 2016 aktivno sodelujete in s tem prispevate k širši prepoznavnosti svojih dejavnosti, pri čemer nam skupno regijsko platformo predstavlja sprejeta Deklaracija trajnostnega razvoja Savinjske regije rasr.si/si/projekti/galerija.   

Prijavite se lahko do 15. maja na naslovu : www.esdw.eu/register/ .

Za več informacij bomo predvidoma 12. maja na RASR organizirali delovni posvet z dr. Darjo Piciga iz MOP, ki je koordinatorka slovenskega ETTR.

Vabilo sledi.