Aktualno
28. 2. 2020
Vabilo na posvet razvojne regije za potrebe priprave nacionalnega prostovoljnega pregleda doseganja ciljev trajnostnega razvoja v okviru Agende 2030
več
13. 12. 2019
VABILO na predstavitev javnega razpisa Podpora mikro, malim in srednje velikim podjetjem s področja turizma za povečanje snovne in energetske učinkovitosti.
več
2. 12. 2019
Decembrsko potovanje s Pravljičnim vlakom iz Podčetrtka do Pravljičnega Celja
več
2. 12. 2019
Trajnostna mobilnost »danes, jutri«
več
Arhiv>>

Evropski teden mobilnosti 2019

13. 9. 2019
V okviru Evropskega tedna mobilnosti smo na Razvojni agenciji Savinjske regije 19. septembra 2019 izvedli regijsko delavnico z naslovom »Gremo peš«.

Na delavnici, ki smo jo pripravili za občane v sodelovanju z Mestno občino Celje, Javnim zavodom Socio Celje in Centrom za varstvo in delo Golovec, smo govorili o varni in okolju prijazni vožnji brez avtomobila, kjer so in še bodo kolesarske poti znotraj Savinjske regije ter na kakšne načine bi lahko pripomogli k mestu brez izpušnih plinov. Sistem KolesCE in Celebus nam je podrobno predstavil gospod Miran Gaberšek iz Mestne občine Celje.

V drugem delu delavnice smo se peš odpravili do Osrednje knjižnice Celje, kjer smo si ogledali postopek izposoje kolesa v sistemu javne izposoje KolesCE.

Razvojna agencija Savinjske regije, Mestna občina Celje, JZ Socio Celje in Center za varstvo in delo Golovec, v okviru Evropskega tedna mobilnosti organiziramo delavnico za starejše občane »GREMO PEŠ«, ki bo potekala v četrtek, 19. septembra 2019, ob 10. uri v prostorih RASR, Razvojne agencije Savinjske regije, Ulica XIV. divizije 12, v Celju. 

Prijazno vabljeni,