Aktualno
11. 5. 2020
Dopolnjen Dogovor za razvoj Savinjske regije prinaša prednosti tudi za Šentjur in Dobje
Dopolnjen Dogovor za razvoj Savinjske regije prinaša prednosti tudi za Šentjur in Dobje
več
2. 5. 2020
Savinjska regija z dopolnjenim razvojnim dogovorom
Savinjska regija z dopolnjenim razvojnim dogovorom
več
28. 2. 2020
Vabilo na posvet razvojne regije za potrebe priprave nacionalnega prostovoljnega pregleda doseganja ciljev trajnostnega razvoja v okviru Agende 2030
več
13. 12. 2019
VABILO na predstavitev javnega razpisa Podpora mikro, malim in srednje velikim podjetjem s področja turizma za povečanje snovne in energetske učinkovitosti.
več
Arhiv>>

Evropski teden mobilnosti 2019

13. 9. 2019
V okviru Evropskega tedna mobilnosti smo na Razvojni agenciji Savinjske regije 19. septembra 2019 izvedli regijsko delavnico z naslovom »Gremo peš«.

Na delavnici, ki smo jo pripravili za občane v sodelovanju z Mestno občino Celje, Javnim zavodom Socio Celje in Centrom za varstvo in delo Golovec, smo govorili o varni in okolju prijazni vožnji brez avtomobila, kjer so in še bodo kolesarske poti znotraj Savinjske regije ter na kakšne načine bi lahko pripomogli k mestu brez izpušnih plinov. Sistem KolesCE in Celebus nam je podrobno predstavil gospod Miran Gaberšek iz Mestne občine Celje.

V drugem delu delavnice smo se peš odpravili do Osrednje knjižnice Celje, kjer smo si ogledali postopek izposoje kolesa v sistemu javne izposoje KolesCE.

Razvojna agencija Savinjske regije, Mestna občina Celje, JZ Socio Celje in Center za varstvo in delo Golovec, v okviru Evropskega tedna mobilnosti organiziramo delavnico za starejše občane »GREMO PEŠ«, ki bo potekala v četrtek, 19. septembra 2019, ob 10. uri v prostorih RASR, Razvojne agencije Savinjske regije, Ulica XIV. divizije 12, v Celju. 

Prijazno vabljeni,