Aktualno
10. 7. 2018
Vabilo na predstavitev Javnega razpisa Podpora mikro, malim in srednje velikim podjetjem s področja turizma za povečanje snovne in energetske učinkovitosti na obmejnem problemskem območju
več
4. 7. 2018
SMERNICE ZA PRIPRAVO VLOG ZA NEPOSREDNE POTRDITVE OPERACIJ V OKVIRU PREDNOSTNE OSI 3.1 DOGOVOR ZA RAZVOJ REGIJ
več
29. 6. 2018
Predstavitev SEEmeet in ESIC
Predstavitev SEEmeet in ESIC
več
22. 6. 2018
Predstavitev mednarodnih dogodkov SEEmeet in ESIC
več
Arhiv>>

Konstitutivna seja Razvojnega sveta Savinjske regije

18. 10. 2012
 

Na podlagi Zakona o spodbujanju skladnega regionalnega razvoja in v skladu s sprejetim Odlokom o ustanovitvi Razvojnega sveta Savinjske regije je bila sklicana Konstitutivna seja Razvojnega sveta Savinjske regije, v četrtek, 18. oktobra 2012 ob 12.00 v Aninem dvoru, Cvetlični hrib 2, 3250 Rogaška Slatina.

 

Na seji je Razvojni svet Savinjske regije izvolil predsednika Razvojnega sveta mag. Branka Kidriča, župana občine Rogaška Slatina in podpredsednico Razvojnega sveta dr. Cvetko Tinauer, predsednico Savinjsko-šaleške gospodarske zbornice.

Sprejet je bil  Poslovnik o delu Razvojnega sveta Savinjske regije in imenovani so bili predstavniki v Odbore Razvojnega sveta Savinjske regije.

Začela se je aktivna priprava Regionalnega razvojnega programa, saj je bil sprejet  Sklep o pripravi Regionalnega razvojnega programa in Program priprave Regionalnega razvojnega programa.