Aktualno
10. 7. 2018
Vabilo na predstavitev Javnega razpisa Podpora mikro, malim in srednje velikim podjetjem s področja turizma za povečanje snovne in energetske učinkovitosti na obmejnem problemskem območju
več
4. 7. 2018
SMERNICE ZA PRIPRAVO VLOG ZA NEPOSREDNE POTRDITVE OPERACIJ V OKVIRU PREDNOSTNE OSI 3.1 DOGOVOR ZA RAZVOJ REGIJ
več
29. 6. 2018
Predstavitev SEEmeet in ESIC
Predstavitev SEEmeet in ESIC
več
22. 6. 2018
Predstavitev mednarodnih dogodkov SEEmeet in ESIC
več
Arhiv>>

Evropski teden podjetništva

29. 9. 2014

Obveščamo vas, da SPIRIT Slovenija, Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma kot nacionalni koordinator Evropskega tedna podjetništva, ob podpori Evropske komisije in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira že šesti Evropski teden podjetništva, ki bo potekal v štirih slovenskih regijah.
Evropski teden podjetništva je informativna kampanja Evropske komisije za spodbujanje podjetništva v Evropi, z namenom seznaniti mikro, mala in srednje velika podjetja z možnostmi podpore, ki jo nudijo EU, nacionalne, regionalne in lokalne institucije. Hkrati želimo tudi med mladimi krepiti prepoznavnost podjetništva,spodbujati podjetniške aktivnosti ter poslovno mreženje.
Dogodki , ki jih organizira SPIRIT so namenjeni mladim, zaposlenim  ali iskalcem zaposlitve, ki se odločajo za samostojno podjetniško pot  ter obstoječim  mikro, malim in srednje velikim podjetjem.

V Celju bo  poslovni dogodek izveden v sredo, 1.10.2014.     
Več informacij: Poslovni dogodek v Celju, 1.10.2014 - Prijavnica

http://www.podjetniski-portal.si/o-podjetnistvu/podjetniski-dogodki-in-tekmovanja/evropski-teden-podjetnistva-2014

 

Vabimo vas, da se brezplačnega podjetniškega dogodka udeležite.

 

RASR, Razvojna agencija Savinjske regije