Aktualno
10. 7. 2018
Vabilo na predstavitev Javnega razpisa Podpora mikro, malim in srednje velikim podjetjem s področja turizma za povečanje snovne in energetske učinkovitosti na obmejnem problemskem območju
več
4. 7. 2018
SMERNICE ZA PRIPRAVO VLOG ZA NEPOSREDNE POTRDITVE OPERACIJ V OKVIRU PREDNOSTNE OSI 3.1 DOGOVOR ZA RAZVOJ REGIJ
več
29. 6. 2018
Predstavitev SEEmeet in ESIC
Predstavitev SEEmeet in ESIC
več
22. 6. 2018
Predstavitev mednarodnih dogodkov SEEmeet in ESIC
več
Arhiv>>

Povabilo na vključitev v študijske krožke "Divji vrt" (27.6.) in "Življenje ob Voglajni" (21.6.)

21. 6. 2016
Študijski krožek DIVJI VRT

Krožek je začel delovati v juniju in bo potekal do druge polovice septembra. V njem bodo udeleženci spoznavali užitne samorastne rastline, ki jih lahko  najdemo v naravi ter spoznali osnove permakulture, ki je oblika samooskrbnega vrtnarjenja po naravnih zakonitostih. Krožek poteka v organizaciji Razvojne agencije Savinjske regije, vodi ga mentorica ŠK Darija Račnik, ki ima zaključen izobraževalni program za naziv »Praktik permakulturnega načrtovanja«. 

Informacije o krožku so na voljo pri Dariji Račnik na 031 548 066 ali na razvojna.agencija@rasr.si.

Krožek bo potekal deloma na terenu oz. v naravi, deloma pa na naslovu Prožinska vas 38a, Štore.

Naslednje srečanje bo v ponedeljek, 27.6.2016 ob 17.uri. Šlo se bo na teren, nabralo se bo divjo hrano in se naredilonekaj za pod zob. Prav tako se bo izmenjalo semena, ki jih še sejemo ta čas.

 

Študijski krožek ŽIVLJENJE OB VOGLAJNI

Fotografski krožek, v katerem udeleženci beležijo zapažanja o naravi, ljudeh in dogodkih na območju med Slivniškim jezerom in Celjem. V krožku se učijo udeleženci osnov fotografiranja, spoznavajo ta življenjski prostor, se učijo javnega nastopanja – predvsem kako narediti zanimive prezentacije itd. Krožek poteka v organizaciji Društva za izkustveno učenje Ustvarjalnica, vodi pa ga Marjan Račnik.

Informacije so vam na voljo na 051 362 153 ali na razvojna.agencija@rasr.si.

Krožku se lahko pridruži še 5 udeležencev. Srečanja krožka potekajo na naslovu Prožinska vas 38a, Štore. Krožek bo potekal do konca meseca avgusta.

Naslednji termin študijskega krožka je 21.6.2016 ob 17.30h