Aktualno
11. 5. 2020
Dopolnjen Dogovor za razvoj Savinjske regije prinaša prednosti tudi za Šentjur in Dobje
Dopolnjen Dogovor za razvoj Savinjske regije prinaša prednosti tudi za Šentjur in Dobje
več
2. 5. 2020
Savinjska regija z dopolnjenim razvojnim dogovorom
Savinjska regija z dopolnjenim razvojnim dogovorom
več
28. 2. 2020
Vabilo na posvet razvojne regije za potrebe priprave nacionalnega prostovoljnega pregleda doseganja ciljev trajnostnega razvoja v okviru Agende 2030
več
13. 12. 2019
VABILO na predstavitev javnega razpisa Podpora mikro, malim in srednje velikim podjetjem s področja turizma za povečanje snovne in energetske učinkovitosti.
več
Arhiv>>

Nepovratna sredstva za ukrepe za informiranje o kmetijskih proizvodih in njihovo promocijo (EU Komisija)

2. 3. 2016
Evropska Komisija je Izvajalski agenciji za potrošnike, zdravje, kmetijstvo in hrano (v nadaljnjem besedilu: Chafea) pove­rila upravljanje nekaterih faz izvajanja programov, vključno z objavo razpisov za zbiranje predlogov, sprejemanjem in ocenjevanjem predlogov, pripravo in podpisom sporazumov o dodelitvi nepovratnih sredstev za multiprograme in spremljanjem njihovega izvajanja.

Sedanji razpis za zbiranje predlogov se nanaša na izvajanje multiprogramov v okviru oddelka 1.2.1.3 Priloge I k Letnemudelovnemu programu Komisije za leto 2016, povezanih z ukrepi, ki spadajo pod tematsko prednostno nalogo 3: multiprogrami na notranjem trgu ali v tretjih državah.

S tem razpisom za zbiranje predlogov se objavlja samo ena prednostna naloga za predloge multiprogramov: multipro­grami na notranjem trgu ali v tretjih državah
Rok za oddajo vlog je 28. april 2016 do 17:00.